Pohpaliih wehh panas gila cuaca sekarang ni… cuaca gini sedap mat kalau jumpa aiskim yg dapat nyegorkan tekok. Cemuih juga asik makan ais krim kat kedai runcit je… nok jugak rasa ais krim luar biasa, boleh makan duduk santai.

“Koi ada nampak satu kedai Hogoh De Coco… koi perhati je dari jauh… rupanya ada jual ais krim dalam kelapa gitu. Canggih mat weh, gechor pulok koi nak mencuba. Koi cuba la, segor amat weh, kenyang pulok tu. Macam-macam ada dalam satu tempurung tu. Memang berbaloi, segor amat!!!” – Amat, Temerloh

Hogoh De Coco

Kepakaran mereka menyelesaikan masalah anda yg dahaga dengan minuman kelapa hogoh dan ais krim kelapa original. Sehingga siapa yang minum akan rasa segar dan sejuk hingga ke hati.

Special sangat ke Ais Krim Kelapa HDC, apa yang ada dlm ais krim tu???

> AIS KRIM KELAPA ( ORIGINAL)

Mengunakan ais krim kelapa original, BUKAN vanilla atau coklat. Sehingga terasa keaslian kelapa yang luar biasa. Sejuk sampai ke hati.

Cekidot!  Tiny Elephant Segala Kek Dan Dessert Comel

> ISI KELAPA

Isi kelapa yang lembut dan dapat dikunyah sehingga terasa lemak dan sedap. Baru rasa kelapa sebenar wow.

> NATA DE COCO

Seperti yang kita tahu nata diperbuat dari kelapa, jadi lengkap la rasa kelapa di dalam ais krim kelapa HOGOH DE COCO. Rasa nata yang manis dan kenyal memang syokkk!!!

> NANGKA MADU

Nangka madu & manis memang serasi di makan bersama ais krim kelapa. Tak payah cerita la, setiap suapan tu rasa berbunga-bunga je… NIKMAT hingga pejam mata.

> CORNFLAKES

Rangup cornflake tu bukan main la… setiap gigitan bersama aiskrim tu bunyi krup krap dia..mmg masyukkkk..

> 3 BAHAN RAHSIA

3 bahan rahsia ni akan membuat Ais krim kelapa bertambah sedap, segar, manis, dan lemak. Nak tau bahan tu????? Kena la DATANG RASA

Sokmo Buka ke???

BUKA SETIAP HARI
PUKUL : 10pg hingga 7ptg

LOKASI?

SEBELAH PETROL PUMP BHP PAYA PULAI, TEMERLOH PAHANG
Senang je nak cari..kalau dari Temerloh lepas trafik light Hospital jalan terus je, don’t belok2..
Terus smpai jumpa Kiosk kome belah kiri..nmpak hijau2..boleh parking minum situ atau drive thru bungkus terus xpyh turun kereta pun xpe..bapok beh nye 🏝🏖

Cekidot!  Warung Bunian Femes Dengan Nasi Lemak Telur Bungkus

Hubungi:

>>+60178463568
>>>+60178463568
>>>+60178463568

Apa lagi moh kita berlari ke >>>
“HOGOH DE COCO”
“HOGOH PAHANG HOGOH”
“HOGOH KELAPA HOGOH”

Sila SHARE kepada warga Temerloh

Follow Jelajah Maya untuk perkongsian menarik sekitar alam maya.

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda