A’moss Farmstay Permandangan Memukau Tanah Tinggi
Perkongsian oleh Nawal Yasmin via SomethingBorrowed byNawal

3 hari 2 malam duduk dekat sini serious lupa diri. Memang feeling die mcm dekat oversea sebab sejukkk sangat!! Ni dekat Malaysia je ok! Di Cameron Highlands 😍😍😍

Kiteorg tak prepare baju tebal sbb rasa Cameron je kan. Last time pegi x la sejuk sangat. Hahaha mmg silap langkah! Dekat tempat ni dekat dengan Mossy Forest, the highest mountain in Cameron! Mmg beku rasa duduk sana! 😂

KLIK SINI untuk Booking!

Nawal nak review tempat ni seikhlas hati sbb i think you guys should try something new! Budak budak ni happy sangat sampai tak nak balik! Mind you kat sana takde tv ok. So kiteorg dh prepare mcm mcm toys, art and craft activities in case dieorg boring tapi x guna pon semua. Sbb dieorg suka main kat luar tgk snail, main buaian etc 😍

Tempat ni nama die A’moss Farmstay dekat dengan Sg Palas Boh. Jalan nak masuk die mmg agak mencabar la sbb kecik sangat2! Hehe tapi first fime je rasa takot. Lepas tu dah dapat tangkap mcm mana nak jalan kat situ dh ok dah 😄 Ruban, owner A”moss ni sangat la baikk! Siap amik kiteorg and escort lagi awal2 tu. Siap buat test drive lagi 😄

Sampai je dekat Dome ni, ya Allah terpegun tengok view die. Nampak ladang ladang sayur semua. Dengan kabus tebal nya.. mmg betul2 unforgettable experience!

Cekidot!  Agro Highlands Cafe Dengan Menu Berasaskan Strawberry

KLIK SINI untuk Booking!

A’moss Farmstay

KLIK SINI untuk Booking!

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.