TANJUNG BUNGAH – Clash Of Clan Spoof Burger

Saper yang Burger Lover kena mai beli burger kat sini!

Macam-macam jenis burger ada kat sini.

Dan kalau korang perasan, patty burgernya berbentuk tak sekata. Ini adalah kerana dorang tak guna patty readymade yang frozen. Dorang buat sendiri homemade, dan hanya dibentuk diatas flat top masa memasak!

Menu terbaru adalah Mozza Lava, dimana didalam patty ada dimasukkan Mozzarella cheese. Bila dimakan, patty akan melelehkan lava cheese yang ditarik tak putus.

Mereciks!!

COC Spoof Burger

Lokasi: 678, Jalan Lembah Permai, Tanjung Tokong, Tanjung Bungah
Operasi: Isnin – Sabtu 7pm – 1am (Ahad tutup)
Hubungi: 012-5666859 (Sham) / 012-4405700 (Alif)

Sila SHARE kepada yang teringin nak pekena burger2 merecik ni!

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.