Pernah rasa Daging Bakaq Harimau Menangih??

Ni nak habaq mai… kat gerai ni ada menu2 best merecik! Paling padu adalah Nasi Ayam Bakaq Cicah Ayaq Asam, Mee Kuah Gearbox Sedut Straw, dan paling kaw sekali Daging Bakaq Harimau Menangih! Bukan daging harimau tau hihihi nama ja… daging batang pinang bahagian paling sedap tu…

Ampa kalau lalu Kubang Rotan, jangan lupa mai singgah Warung Selera Penang ni. Cuma nak abaq kat ampa, yang ni warung kampung jaa. Meja pon tak banyak. Satgi pi ramai takdak tempat duk jangan duk pongoih plak noo… Apa-apapun kena la mai cuba jugak. Berbaloi-baloi!

Warung Selera Penang

Lokasi: Jalan Kubang Rotan, Alor Setar
Operasi: Tengahari sampai Maghrib meghelop
Hubungi: 017-4399500 (Kak Midah), 012-5724151 (Bang Yusopp), 019-5087646 (Asyraf)


Sila SHARE kepada warga Kedah sekelian alam.

Follow Jelajah Maya di Facebook, Pinterest dan Instagram untuk perkongsian menarik sekitar alam maya.

KOMEN FACEBOOK
Cekidot!  Mee Kuah Tulang Gearbox Sungai Tengas

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.