Firefly Park Resort – Main Air Dalam Swimming Pool Besar, Serta Tengok Kelip-Kelip!

Tak perlu checkin kat resort ni kalau nak mandi-manda dan main air di swimming pool di sini. Anak-anak mesti suka. Yang nak bermalam di chaletpun boleh. Nak buat trip tengok kelip-kelip pun boleh.

Operasi Swimming Pool:

Pagi: 9am-12pm
Petang: 2pm-6pm
Malam: 8pm-10pm

Tiket Swimming Pool:

RM7 dewasa (13 tahun ke atas)
RM5 kanak2 (2 – 12 tahun)
Free warga emas
Free orang kelainan upaya

Pakej Chalet:

Harga untuk 2 hari 1 malam.

Weekday RM130
Weekend RM159
Public holiday / school holiday RM159

Check in 3pm
Check out 12pm

Satu chalet mempunyai 2 bilik tidur ,satu bilik mandi dan juga ruang tamu. Satu bilik 2 katil single dan satu lagi bilik 1 katil queen. Di setiap bilik mempunyai penghawa dingin.

‌Trip Kelip-Kelip:

Dewasa = RM16
Kanak-Kanak = RM9

Kaunter tiket buka dari jam
7 .00pm hingga 10.30pm

Firefly Park Resort

Lokasi: Jalan Haji Omar, Bukit Belimbing, Kuala Selangor
Hubungi: 03-32892403 / 0162910424 (Idham) / 01125618449 (Ika)

↗ Sila SHARE kepada yang nak mandi-manda di kolam renang besar!

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda