Food Abg Big – Cafe Cantik Menu Menarik

Makanan kat sini semua gempak dan menarik, sedap2 belaka. Suasana pun selesa dan cantik.

Antara menu yang WAJIB cuba adalah Nasi Udang / Ketam / Seafood Pecah Telur! Memang terangkat selera! Lain-lain menu mengancam termasuklah Nasi Pepahat Cili Api, Mee Udang Banjir, Nasi Kecur Udang Banjir dan lain-lain.

Bukan setakat makanan jer menarik, minuman dan dessert tak kurang hebatnya. Pelbagai smoothie buah-buahan, Mangga jus Special, Banana Special, Ocean Blue, tengok je gambar-gambar ni memang terliur!

Jom la singgah. Rasa sendiri keenakan menu pecah telur seafood dan minuman special dari chef Abg Big. Jangan lupakan mee udang bajir & mee ketam.

Food Abg Big

Lokasi: area Tesco Jenjarom, Banting
Operasi: Isnin – Sabtu 5:30 ptg – 11:30 mlm (Ahad tutup)
Hubungi: 012-2030252

↗ Jangan lupa SHARE kat kawan² especially area Jenjarom, Banting dan seangkatan!

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.