Golden Sands Resort Dengan Waterpark Awesome Buat Sekeluarga

PENANG – Sesekali kalau bawak famili sekeluarga bercuti ke resort yang lengkap dengan waterpark memang best jugak kan.

Tak payah nak pikir mana nak pergi dah.

Turun hotel dah ada macam-macam aktiviti boleh buat.

Pantai pun ala-ala sejengkal jer dengan resort.

Yang ada anak-anak ramai mesti puas hati beraktiviti kat sini.

Golden Sands Resort

Klik SINI untuk rate harga dan kekosongan bilik

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.