Kinrara Resort Umpama Mutiara Tersembunyi Di Tengah Bandar

Tak perlu pergi jauh-jauh untuk bersantai dan bawak anak-anak bercuti.

Umpama mutiara tersembunyi, resort ini berada di tengah bandar tapi korang akan rasa seperti di Port Dikcson.

Ada dua kolam renang besar untuk dewasa dan kanak2 depan pintu bilik je, bangun pagi boleh terus terjun!!

Persekitaran dan view di sini memang cantik, natural view katanyer.

Wifi dengan parking semua percuma.

Bilikpun besar memang selesa lah.

Tempat makan sekitar resort pun banyak.

Kinrara Resort

Lokasi: Jalan Kinrara 6, Bandar Kinrara, Puchong (bersebelahan Kinrara Golf Club)
Klik SINI untuk booking di Kinrara Resort

↗ Sila SHARE kepada yang nak percutian hujung minggu menarik di Kinrara jer!

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

2 KOMEN

    • We do not have their contact no. Click on the link provided to check availability, rates and do an online booking.

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.