Kinrara Resort Umpama Mutiara Tersembunyi Di Tengah Bandar

Tak perlu pergi jauh-jauh untuk bersantai dan bawak anak-anak bercuti.

Umpama mutiara tersembunyi, resort ini berada di tengah bandar tapi korang akan rasa seperti di Port Dikcson.

Ada dua kolam renang besar untuk dewasa dan kanak2 depan pintu bilik je, bangun pagi boleh terus terjun!!

Persekitaran dan view di sini memang cantik, natural view katanyer.

Wifi dengan parking semua percuma.

Bilikpun besar memang selesa lah.

Tempat makan sekitar resort pun banyak.

Kinrara Resort

Lokasi: Jalan Kinrara 6, Bandar Kinrara, Puchong (bersebelahan Kinrara Golf Club)
Klik SINI untuk booking di Kinrara Resort

↗ Sila SHARE kepada yang nak percutian hujung minggu menarik di Kinrara jer!

KOMEN FACEBOOK

2 KOMEN

    • We do not have their contact no. Click on the link provided to check availability, rates and do an online booking.

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.