Lari daripada hiruk-piruk ibu kota dengan menikmati keindahan alam semula jadi di Casabrina Vacation Villas. Terletak di Raub, Pahang pusat peranginan ini pastinya menjanjikan seribu satu pengalaman manis buat pengunjung. Villa penginapan 6 bintang ini direka berasaskan senibina Bali.

Ibarat sebuah syurga di pergunungan, waktu yang diukur bukan dengan jadual dan jam, tetapi dengan irama dan alam. Berkonsepkan pelancongan go green, Casabrina Vacation Villas diselimuti pemandangan indah hutan yang merimbun, terbit matahari yang memecah bayu pagi dan bunyi unggas sebagai peneman.

Casabrina Vacation Villas menyediakan dua buah pilihan villa iaitu Villa Amertani (Main House) yang mempunyai empat bilik tidur yang boleh memuatkan 13 orang dan Villa Aranya (Forest House) dengan dua bilik tidur romantik. Setiap bilik mempunyai keunikan tersendiri namun ditampilkan dalam mood romantik dan eksklusif.

Perkhidmatan berkelas dunia ini juga melengkapi percutian idaman. Paling menarik dengan adanya kemudahan bilik sauna, jakuzi dan kolam renang yang berlatar belakangkan hutan dara. Sungguh memukau! Bagi anda yang inginkan suasana privacy, di sinilah tempatnya. Bersesuaian dengan apa yang dihajati dan apa yang bakal diberikan, Casabrina Vacation Villas menyediakan beberapa pakej sebagai pilihan.

Kemudahan pengangkutan selama lapan jam, perkhidmatan door to door di dalam kawasan Lembah Klang, servis helikopter sekitar Raub dan Bentong bagi anda yang mungkin ingin mencipta kelainan menikmati pemandangan dari atas awan dan lawatan keliling kota sekitar Genting Highlands dan Lembah Klang.

Klik SINI untuk Rate dan Tempahan!

Klik SINI untuk Rate dan Tempahan!

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.