FoodCourt Ala Ala Bazaar Ramadhan Di Penang!

Lani dah boleh tenang2. Function keluarga atau kerja, reunion dengan kawan2 atau geng kereta… SEMUA ORANG BOLEH BERBUKA PUASA DI SINGGAH SAT SEBERANG JAYA!

Kalau nak bungkus pun, macam2 ada! Sebut saja… in sha allah semua depa sediakan SEMPOI PUNYA 😀

Dengan harga serendah RM3, dapatkan apa sahaja makanan yang anda suka di #singgahsat SEPANJANG RAMADHAN INI!

Depa beroperasi mula 3pm sehingga 12am SETIAP HARI kecuali Hari Pertama & Hari Terakhir Puasa.

Depa ada:
– 600 seating untuk anda berbuka dengan selesa
– surau kapasiti 60 orang untuk anda bersolat dengan tenang
– 100 lot parking yang teratur atau boleh ja hantar kereta ke car wash Yuhaso.

*** booking untuk 20pax dan ke atas melalui gerai pilihan
*** yang lain boleh datang terus dan ambil tempat untuk berbuka

Apa lagi?? Tak payah nak bertengkaq dah.. mai ja berbuka di #singgahsatfoodcourt sepanjang ramadhan ni nah!

Singgah Sat

Lokasi: Lot 2780, Jalan Tun Hussain Onn (tepi highway PLUS berhampiran Bulatan Seberang Jaya sebelah Petron Wakaf Setee Aishah)
Operasi Ramadhan: 3pm – 12am
Hubungi: 017-4906122


Jom SHARE dan tag kawan2 semua kak mah, kak biah, kak chombee, mamu, abang mat, bob dan lain2…

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda