REFILL PERCUMA TANPA HAD!

Makan la sepuas-puasnya. Kalau korang peminat steamboat, sila la berkunjung ke sini. Uniknya, makanan aka diletak di atad conveyor belt dan akan berpusing-pusing macam yang kita selalu nampak kat kedai-kedai sushi tu. Pilihlah mana yang kita suka, banyak mana pun tak kesah!

Segala macam makanan laut, kepingan pelbagai hirisan daging, sushi, Dim Sum, Yong Tau Foo, satay, ais kacang dan macam-macam lagi. Ada 4 pilihan sup: Sup sayur, sup ayam, sup Tom Yam atau sup Volcano yang pedas spesel. Paling spesel adalah signature sos dipping home made yang sangat yummy!

All you can eat! Sijil Halal terjamin!

Lunch RM31.70 nett seorang
Dinner RM34.90 nett seorang

Volcano Shabu Shabu Buffet

Lokasi: P3-10, Shaftsbury Square, Persiaran Multimedia, Cyber 6, Cyberjaya
Operasi: Setiap hari 11.30am – 10pm
Hubungi/Tempahan: 03-86882890

Sila SHARE kepada yang nak bersteamboat sampai pengsan di sini!

Save

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.