Friday - 27 September 2019 - 11:24 pm
Utama Tag Western

Tag: Western

Tanjakcrew Pelbagai Nacho Cheese Tarik Tak Putus

Pelbagai Nacho Cheese Tarik Tak Putus! Yang gila cheese memang sesuai berbuka kat sini. Macam-macam ada. Specialize dorang Nachos dan Cheese. Dah tu di blowtorch pulak. Memang sempoi...

Chalie Cafe Pekena Western Sambil Nikmati Angin Sepoi Bahasa

Chalie Cafe berada di antara pertemuan Sungai Kedah & Sungai Anak Bukit, suasana cantik dan menarik untuk ampa yang suka feeling layan keindahan alam terutamanya ketika matahari terbenam.

Kedai Makan Fei & Ali Aneka Menu Lokal Dan Western

Kedai Makan Fei & Ali menyediakan pelbagai aneka masakan lokal dan juga western, lihat saja gambar makanan dah membuatkan terliur!

Eye’s Steak Pantai Dalam Western Food Portion Gerenti Kenyang

Eye's Steak Pantai Dalam gerai dengan menu western yang murah namun sedap, semua menunya portion yang besar pasti mengenyangkan.

Gegey Sediakan Gabungan Menu Masakan Kelate Dan Western

Di Gegey, tak perlu cari restoran berbeza jika si suami suka makanan kelate dan si isteri suka makanan western kerana di sini disediakan kedua-duanya.

Gobox Concept Port Lepak Best Pelbagai Pilihan Makanan

Kalau nak lepak makan santai, boleh berkunjung ke Gobox Concept, 300 meter dari KLCC, area tenang, boleh borak dengan tenang sambil makan makanan best.

Washout Cafe Makan Monster Platter Ramai-Ramai

Kalau minat western dan suka makan ramai-ramai boleh berkunjung ke Washout Cafe dengan menu popular Monster Platter yang boleh dikongsi 3 ke 4 orang.

Ramadhan Special Platter Western Meriah Di Cloves Cafe

Ramadhan Special Platter Western Meriah Di Cloves Cafe

Sotong Jahat XL Cicah Sambal Kicap Di Sala Corner

Sotong Goreng Jahat XL Cicah Sambal Kicap Nikmat!

FOLLOW KAMI

55,629PeminatLike
2,195PengikutFollow
1,769PengikutFollow

ARTIKEL TERKINI