Penggemar makanan Thai?
Selalu ulang-alik masuk Danok?
Duit Malaysia jatuh nak pi pun rasa tak berbaloi?
Nikmati Thai street food dengan harga murah di sini!

Jangan risau, la ni angpa suma tak payah dok kalut dah nak pi ke Danok nun. Kat ALoQ SETAQ pon boleh makan pulut pelam, daging bakaq, sup celop, nasi kho mok, pulut ayam suma dok ada. Murah plak tu. Harga bermula RM1.90 – RM5.90 saja, mana nak cari oiiiii!

Makan dalam ekon weh, bukan bawah khemah parking melungguk. Kedai tingkat atas, makan sambil tengok pemandangan, kalau waktu malam amboi romantic weiii. Sapa hat nak buat event sambut birthday ka surprise party ka, semua boleh mai kautim dgn staff depa, siap tulong nyanyi HAPPY BIRTHDAY tepuk tangan ramai-ramai bagi meriah. Depa bagi special tempat khas untuk ampa berdua ja…waah gitu… ARTIS pon mai tau, pemain bola sepak kesayangan Kedah pon mai makan di sini.

Harga makanan lagu mana?

Semua harga bawah RM10 ikut bajet poket anda, macam tak percaya kan?

🍜 THAI BOATNOODLE RM1.90.
🍚 NASI BRIANI THAI (KHAO MOK) RM5.90
🍖 DAGING BAKAQ
🍗 CHICKEN WINGS THAI RM5.90
🍲 KERABU MAGGI THAI RM5.90

Banyak menu lagi yang murah-murah tak tau nak habaq camna!

HLM Authentic Boat Noodle

Lokasi: No 7, Tingkat 1, Bangunan LITC Mergong, Alor Setar
Operasi: Sabtu – Khamis 12tghari – 8mlm (Jumaat tutup)
Hubungi: 013-5969515
Facebook: HLM Authentic Boat Noodle


Sila SHARE kepada penggemar makanan Thai sekitar Alor Setar.

Follow Jelajah Maya di Facebook, Pinterest dan Instagram untuk perkongsian menarik sekitar alam maya.

Save

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.