Booking.com

Amari JB, Peluang Cuti di Hotel 5 Bintang Eksklusif Harga Mampu Duduk.

Amari Hotel yang terletak di tengah bandar JB menjadi pilihan ramai disebabkan lokasinya yang sangat strategik. Berdekatan dengan ICQ, JBCS & Komtar (yang ada Angry Bird Activity Park), memang sangat memudahkan untuk bergerak di kawasan hotel ni.

Masuk saja ke hotel, anda akan dapat merasai kemewahan dengan dekorasi eksklusif yang cantik dan menawan. Dekorasi dalamnya cukup eklusif, memang bertaraf dunia. Semua kemudahan yang biasa disediakan hotel akan dapat anda nikmati. Lebih menarik, teknologi penggunaan sensor pergerakan di dalam bilik canggih sangat. Dan semestinya, fasiliti spa, gym, jakuzzi dan swimming pool yang besar untuk anda enjoy. Movie Room pun ada tau. Berdasarkan pengalaman pulak, rata-rata puji staff kat sini yang bagi layanan yang cukup mesra dan komunikasi yang baik. Makanan yang ditawarkan kat restoran-restoran hotel pun diwartakan sedap sangat.

Dah tak sabar nak merasa duduk sini ni kan? Dari RM155 satu malam, memang berbaloi dan murah duduk kat sini kalau dibandingkan dengan hotel 5 bintang lain di sekitar JB ni. Book cepat tau!

Amari JB

Amari JB

KOMEN FACEBOOK
Cekidot!  Zoo Villa, Indoor Swimming Pool Dikelilingi View Hutan

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.