Booking.com

Amari JB, Peluang Cuti di Hotel 5 Bintang Eksklusif Harga Mampu Duduk.

Amari Hotel yang terletak di tengah bandar JB menjadi pilihan ramai disebabkan lokasinya yang sangat strategik. Berdekatan dengan ICQ, JBCS & Komtar (yang ada Angry Bird Activity Park), memang sangat memudahkan untuk bergerak di kawasan hotel ni.

Masuk saja ke hotel, anda akan dapat merasai kemewahan dengan dekorasi eksklusif yang cantik dan menawan. Dekorasi dalamnya cukup eklusif, memang bertaraf dunia. Semua kemudahan yang biasa disediakan hotel akan dapat anda nikmati. Lebih menarik, teknologi penggunaan sensor pergerakan di dalam bilik canggih sangat. Dan semestinya, fasiliti spa, gym, jakuzzi dan swimming pool yang besar untuk anda enjoy. Movie Room pun ada tau. Berdasarkan pengalaman pulak, rata-rata puji staff kat sini yang bagi layanan yang cukup mesra dan komunikasi yang baik. Makanan yang ditawarkan kat restoran-restoran hotel pun diwartakan sedap sangat.

Dah tak sabar nak merasa duduk sini ni kan? Dari RM155 satu malam, memang berbaloi dan murah duduk kat sini kalau dibandingkan dengan hotel 5 bintang lain di sekitar JB ni. Book cepat tau!

Cekidot!  D'Manggis Janda Baik, Villa Atas Bukit Dengan Private Swimming Pool

Amari JB

Amari JB

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.