Booking.com

A’moss Farmstay Permandangan Memukau Tanah Tinggi
Perkongsian oleh Nawal Yasmin via SomethingBorrowed byNawal

3 hari 2 malam duduk dekat sini serious lupa diri. Memang feeling die mcm dekat oversea sebab sejukkk sangat!! Ni dekat Malaysia je ok! Di Cameron Highlands 😍😍😍

Kiteorg tak prepare baju tebal sbb rasa Cameron je kan. Last time pegi x la sejuk sangat. Hahaha mmg silap langkah! Dekat tempat ni dekat dengan Mossy Forest, the highest mountain in Cameron! Mmg beku rasa duduk sana! 😂

KLIK SINI untuk Booking!

Nawal nak review tempat ni seikhlas hati sbb i think you guys should try something new! Budak budak ni happy sangat sampai tak nak balik! Mind you kat sana takde tv ok. So kiteorg dh prepare mcm mcm toys, art and craft activities in case dieorg boring tapi x guna pon semua. Sbb dieorg suka main kat luar tgk snail, main buaian etc 😍

Tempat ni nama die A’moss Farmstay dekat dengan Sg Palas Boh. Jalan nak masuk die mmg agak mencabar la sbb kecik sangat2! Hehe tapi first fime je rasa takot. Lepas tu dah dapat tangkap mcm mana nak jalan kat situ dh ok dah 😄 Ruban, owner A”moss ni sangat la baikk! Siap amik kiteorg and escort lagi awal2 tu. Siap buat test drive lagi 😄

Sampai je dekat Dome ni, ya Allah terpegun tengok view die. Nampak ladang ladang sayur semua. Dengan kabus tebal nya.. mmg betul2 unforgettable experience!

Cekidot!  Pakej Glamping di Glamz Genting

KLIK SINI untuk Booking!

A’moss Farmstay

KLIK SINI untuk Booking!

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.