Booking.com

Bayu Melawi Chalet, Best Buat Family Day Di Tepian Pantai Bachok.

Bayu Melawi Chalet yang terletak di sepanjang pantai berpasir di Pantai Melawi Bachok, sangat sesuai untuk jadikan port untuk anda buat family day, gathering atau percutian ramai-ramai. Chalet yang dikelilingi pokok-pokok kelapa, betul-betul di tepian pantai yang bersih dan cantik, buatkan tempat ni sesuai untuk anda merehatkan badan dan minda. 28km dari Kota Bharu, tujuan percutian anda seharusnya memang untuk habiskan masa bersama di tepi pantai.

Setiap unit chalet di Bayu Melawi ada 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik cukup luas, dijamin memberi keselesaan kalau nak pergi beramai-ramai. Tempat parking kereta berhadapan chalet yang disewa. Senang nak punggah barang kan. Bilik ada air-cond dan flat skrin TV & dapur yang dikongsi kalau anda nak masak. Kat sini ada disediakan 2 swimming pool, untuk kanak-kanak & dewasa berasingan dan berlainan kedalaman. Kalau nak buat aktiviti BBQ pun boleh, pit akan disediakan pihak chalet. Pantai yang dekat, bukak pintu pun boleh nampak, anda boleh bersukaria kat pantai tu bila-bila pun. Banyak kawasan di sekitar chalet ni yang boleh anda guna untuk buat macam-macam aktiviti mahupun hanya bersantai.

Bayu Melawi Chalet ni ratenya cuma RM140 untuk satu malam. Bagi yang nak buat family day ke, gathering ke, bolehlah book tempat awal-awal. Planning dulu, book terus, dan pergi nanti kemudian. Asalkan dapat grab bilik dulu kan?

Bayu Melawi Chalet

Bayu Melawi Chalet

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.