Booking.com

Bidara Beach Village Chalet & Homestay Yang Sentiasa Sold Out Di Melaka.

Kalau nak duduk kat Bidara Beach Village Chalet & Homestay kat Teluk Bidara ni, Korang kena book awal sebulan dua. Kalau tak, jangan mengharap lah nak ada kekosongan ye. Chalet & Homestay betul-betul tepi pantai lah, cantik & selesa pulak tu. Bukak pintu boleh nampak pantai terbentang luas. Pantai nya pulak bersih dan private dari pandangan ramai. Memang berebut lah semua nak book kan.

Bidara Beach Village ni ada 11 unit chalet dan 4 unit homestay. Chalet ada minimum 2 katil queen , sesuai untuk 4 dewasa & 2 kanak-kanak. Homestay pulak ada 3 bilik dengan 3 katil queen & 2 double decker, sesuai untuk 10 dewasa & 5 kanak-kanak. Dahlah pantai dekat, jalan kaki pergi balik pantai, lepas tu boleh masuk swimming pool pulak. Memang enjoy lah. Tempat makan pun banyak dan dekat-dekat je. Jadi semua aktiviti boleh tertumpu kat sini, tanpa perlu pergi jauh-jauh. Sesuai untuk percutian keluarga, berkumpul ramai-ramai dan family day. Perkhidmatan catering disedikan untuk 20 pax ke atas. Tempat BBQ, PA system & karaoke disediakan untuk yang nak sewa. Hah, semua ada dah! Best tak?

Cekidot!  Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Bermula dari RM160 je satu malam, sangatlah affordable untuk duduk kat sini. Sebab tu selalu fully booked je. Yang mana nak book, silalah berbuat demikian secepat mungkin.

Bidara Beach Village Chalet

Lokasi: Kampung Gembur, Tanjong Bidara, 78300 Masjid Tanah, Melaka.
Hubungi: 013-6311501 (Pn. Azua) atau 013-2402543 (Pn. Zana)

 

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.