Booking.com

Bidara Beach Village Chalet & Homestay Yang Sentiasa Sold Out Di Melaka.

Kalau nak duduk kat Bidara Beach Village Chalet & Homestay kat Teluk Bidara ni, Korang kena book awal sebulan dua. Kalau tak, jangan mengharap lah nak ada kekosongan ye. Chalet & Homestay betul-betul tepi pantai lah, cantik & selesa pulak tu. Bukak pintu boleh nampak pantai terbentang luas. Pantai nya pulak bersih dan private dari pandangan ramai. Memang berebut lah semua nak book kan.

Bidara Beach Village ni ada 11 unit chalet dan 4 unit homestay. Chalet ada minimum 2 katil queen , sesuai untuk 4 dewasa & 2 kanak-kanak. Homestay pulak ada 3 bilik dengan 3 katil queen & 2 double decker, sesuai untuk 10 dewasa & 5 kanak-kanak. Dahlah pantai dekat, jalan kaki pergi balik pantai, lepas tu boleh masuk swimming pool pulak. Memang enjoy lah. Tempat makan pun banyak dan dekat-dekat je. Jadi semua aktiviti boleh tertumpu kat sini, tanpa perlu pergi jauh-jauh. Sesuai untuk percutian keluarga, berkumpul ramai-ramai dan family day. Perkhidmatan catering disedikan untuk 20 pax ke atas. Tempat BBQ, PA system & karaoke disediakan untuk yang nak sewa. Hah, semua ada dah! Best tak?

Bermula dari RM160 je satu malam, sangatlah affordable untuk duduk kat sini. Sebab tu selalu fully booked je. Yang mana nak book, silalah berbuat demikian secepat mungkin.

Bidara Beach Village Chalet

Lokasi: Kampung Gembur, Tanjong Bidara, Masjid Tanah, Melaka
Hubungi: 013-6311501 (Pn. Azua) atau 013-2402543 (Pn. Zana)

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.