Booking.com

Bunk & Bilik Hotel Jalan Ipoh, Menepati Citarasa Backpackers Moden.

Bunk & Bilik Hotel di Kuala Lumpur ni merupakan tumpuan para backpakers dari seluruh dunia tau. Konsep di sini adalah penginapan yang affordable tapi masih sangat selesa.

Untuk anda yang ingin travel secara selesa pada harga bajet, inilah tempatnya. Fasiliti yang disediakan adalah lengkap dan servis pun terbaik. Tetapan dekorasi di Bunk & Bilik Hotel ni adalah moden & unik, sangat selesa mata memandang. Lokasi yang berdekatan dengan kota KL dan kemudahan pengangkutan awam jugak jadi penyebab ramai yang suka stay sini.

Nama pun Bunk & Bilik Hotel, jadi kat sini anda boleh pilih untuk duduk di dormitory (single ataupun queen bed), bilik queen ataupun suite. Fasiliti macam peti ais, ruang makan, ruang rehat, pantry dan mesin basuh disediakan. Siap ada ruang rooftop yang mempunyai taman untuk berehat lagi tau. Dan, sarapan yang simple tapi sedap pun ada.

Bermula dari RM33 je satu malam, apa lagi yang seorang traveller nak kan? Book cepat untuk lock bilik harga murah ni ye.

Bunk & Bilik Hotel Jalan Ipoh

Cek Harga & Book Online MURAH Melalui:

Bunk & Bilik Hotel Jalan Ipoh

Cek Harga & Book Online MURAH Melalui:

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.