Booking.com

Dapur Mek Siam, Rasa Asli Makanan Thai.

Dapur Mek Siam yang terletak kat Jalan Gombak ni offer makanan Thai dengan rasa yang betul-betul asli. Tak payah pergi Thailand dah gais, anda dapat rasa makanan Thai yang mengancam kat KL ni je pun.

Mengidam daging bakar macam kat Danok, atau Kway chap macam kat Bangkok, tak payah susah-susah dah nak travel jauh-jauh, singgah je Dapur Mek Siam. Menu famous termasuk somtam, Maggie Chap & Miang Pla Pao. Set talam Miang Pla Pao tu boleh makan sampai 5 orang tau. Udang, sotong, kerang, kupang, daging, ikan, memang berlambak-lambak weh. Cicah pulak dengan sos siam yang super pedas. Fuh, sedapnya lahai. Review rata-rata semua komen sedap dan akan repeat lagi.

Korang yang teringin tu, jom serang. Sekali sekala terasa bagai di Thailand pun best jugak kan.

Lokasi : Dapur Mek Siam, Kantin Setor, Jalan Gombak, Taman Setapak, 53000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur

Cekidot!  Nightbus 127, Restoran Bas Menggamit Nostalgia

Dibuka setiap hari (5pm – 12am)

Phone No. : 014-933 7424

Dapur Mek Siam

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.