Booking.com

De Sabil, Homestay Suasana Desa Tapi Dekat & Murah Je.

De Sabil Homestay menawarkan suasana kampung dengan bilik yang cukup selesa pada harga yang cukup berpatutan. Memang takkan dapat dah harga macam ni kat tempat lain dengan standard yang ditawarkan. Yang pentingnya, homestay ni hanyalah di Telok Panglima Garang, dekat je, masih dalam Selangor. Sesuai sangatlah kalau nak buat family gathering atau reunion kat sini.

Ada 4 jenis unit homestay yang anda boleh sewa. Homestay kecil (RM80) ada 2 katil single atau 1 katil queen, homestay sedang (RM160) dengan 2 katil queen, homestay besar (RM200) dengan 3 katil queen, & banglo (RM320) dengan 3 bilik tidur. Ramai boleh muat kan? Jarang nak jumpa tempat yang ada 3 katil queen sekali. Paling best, harga tu murahnya! Tarikan utama kat homestay ni pulak adalah swimming pool dia yang besar dan terletak di tengah-tengah Kawasan bilik. Nak buat BBQ kat sini pun boleh. Free je tau, tak payah sewa. Kan ke sangat ideal sebagai tempat percutian idaman kan? Buat anda yang tengah plan nak buat family gathering tu, bolehlah hubungi pihak homestay. Dengar kata Tarikh bulan January 2021 pun dah nak penuh.

Cekidot!  Tema English Di England Homestay

Lokasi : De Sabil Homestay, Lot 1727 Jalan Mawar, Batu 7 kampung Sijangkang, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor. Phone No.: 019-2599552

De Sabil Homestay

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.