Booking.com

De Sabil, Homestay Suasana Desa Tapi Dekat & Murah Je.

De Sabil Homestay menawarkan suasana kampung dengan bilik yang cukup selesa pada harga yang cukup berpatutan. Memang takkan dapat dah harga macam ni kat tempat lain dengan standard yang ditawarkan. Yang pentingnya, homestay ni hanyalah di Telok Panglima Garang, dekat je, masih dalam Selangor. Sesuai sangatlah kalau nak buat family gathering atau reunion kat sini.

Ada 4 jenis unit homestay yang anda boleh sewa. Homestay kecil (RM80) ada 2 katil single atau 1 katil queen, homestay sedang (RM160) dengan 2 katil queen, homestay besar (RM200) dengan 3 katil queen, & banglo (RM320) dengan 3 bilik tidur. Ramai boleh muat kan? Jarang nak jumpa tempat yang ada 3 katil queen sekali. Paling best, harga tu murahnya! Tarikan utama kat homestay ni pulak adalah swimming pool dia yang besar dan terletak di tengah-tengah Kawasan bilik. Nak buat BBQ kat sini pun boleh. Free je tau, tak payah sewa. Kan ke sangat ideal sebagai tempat percutian idaman kan? Buat anda yang tengah plan nak buat family gathering tu, bolehlah hubungi pihak homestay. Dengar kata Tarikh bulan January 2021 pun dah nak penuh.

 

De Sabil Homestay

Lokasi : De Sabil Homestay, Lot 1727 Jalan Mawar, Batu 7 kampung Sijangkang, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor. Phone No.: 019-2599552

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.