Booking.com

D’Manggis Janda Baik, Villa Atas Bukit Dengan Private Swimming Pool.

D’Manggis merupakan banglo persendirian di Janda Baik, port best untuk percutian beramai-ramai di atas bukit, menghadap keindahan gunung-ganang dengan private swimming pool, siap infinity pool lagi tu. Pergh, memang percutian idaman semua orang lah ni kan?

Anda boleh pilih antara 2 bunglo, Bunglo Tuah dengan 4 bilik berkatil queen & bungle Jebat ada 5 bilik. Kedua-dua bunglo ni lebih kurang sama, cukup besar untuk memuatkan 15 orang. Ada dapur, TV, ruang rehat & private balkoni. Cumanya, Bunglo Jebat ada infinity pool persendirian & outdoor kitchen. Nak buat parti BBQ, senang lah.

Kepada yang tengah planning nak buat family day, gathering, reunion, bolehlah plan datang kat sini.

Lokasi : D’Manggis Janda Baik, LOT 27996, Kuala Lurah, 28750, Kampung Janda Baik, Pahang.

Phone No. : 010-433 8887

D’Manggis Janda Baik

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

Cekidot!  The Shore Hotel & Residences, 4 Star Hotel Dengan 2 Swimming Pool

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.