Booking.com

Double Tree by Hilton, Melaka – Hotel Eksklusif Taraf Dunia dengan kadar Mampu Duduk.

Dengar je Double Tree by Hilton tu, gerenti kita skip, sebab kita sangka hanya mampu tengok kan? Tapi salah tu. Hotel yang terletak kat tengah-tengah Bandar Melaka ni, walaupun menawarkan bilik yang modern, luas & selesa, dengan servis pekerja yang sentiasa digahkan tetamu dan fasiliti yang tip top, kadar nya masih mampu duduk okay guys!

Bayangkan dengan harga RM188 satu malam, korang boleh duduk kat hotel berprestij ni. Jangan lepaskan peluang pergi mandi infinity pool yang ada pemandangan yang maha cantik, dan cuba makanan yang dihidangkan kat restoran diorang yang femes tu. Kids club pun ada kat sini untuk yang bawak anak-anak bercuti tu. Akses ke Skydeck di tingkat 44 pun ada untuk korang view panorama 360° Melaka.

Amacam? Wajib staycation kat sini kan?

Double Tree by Hilton, Melaka

Double Tree by Hilton, Melaka

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

Cekidot!  Hyatt Regency, Hotel Famous Di Kuantan Menghadap Pantai

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.