Booking.com

Double Tree by Hilton, Melaka – Hotel Eksklusif Taraf Dunia dengan kadar Mampu Duduk.

Dengar je Double Tree by Hilton tu, gerenti kita skip, sebab kita sangka hanya mampu tengok kan? Tapi salah tu. Hotel yang terletak kat tengah-tengah Bandar Melaka ni, walaupun menawarkan bilik yang modern, luas & selesa, dengan servis pekerja yang sentiasa digahkan tetamu dan fasiliti yang tip top, kadar nya masih mampu duduk okay guys!

Bayangkan dengan harga RM188 satu malam, korang boleh duduk kat hotel berprestij ni. Jangan lepaskan peluang pergi mandi infinity pool yang ada pemandangan yang maha cantik, dan cuba makanan yang dihidangkan kat restoran diorang yang femes tu. Kids club pun ada kat sini untuk yang bawak anak-anak bercuti tu. Akses ke Skydeck di tingkat 44 pun ada untuk korang view panorama 360° Melaka.

Amacam? Wajib staycation kat sini kan?

Double Tree by Hilton, Melaka

Double Tree by Hilton, Melaka

KOMEN FACEBOOK
Cekidot!  Bidara Beach Village Chalet &Homestay Yang Sentiasa Sold Out Di Melaka

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.