Booking.com

D’Rofa Maggi Sotong Gergasi Sedap Bedooh!

D’Rofa yang terkenal dengan Maggi Sotong Gergasi kat Chabang Empat, Tumpat Kelantan ni dah viral disebabkan kesedapannya yang takde tandingan. Sotong gergasi yang dihidangkan memang sebesar giant dan paling penting fresh. Kenyal-kenyal melantun time kunyah tu tau.

Bagi yang suka try makanan baru yang viral, wajiblah singgah makan kat sini. Bukan setakat maggi sotong gergasi ni, anda kena cuba juga coconut shake yang melimpah ruah dengan aiskrim & isi kelapa muda. Macam tak percaya tau portion banyak tu cuma RM6 je. Antara menu lain yang ada termasuk mee udang galah, udang celup tepung, seafood sometimes, sotong & udang bakar serta nasi goreng udang galah. Portion banyak, makanan sedap, harga bersesuaian.

Rugi lah kalau tak try.

Lokasi : Depan Pejabat Kada, Kg. Bendang Luas, Chabang Empat Tok Mek Ngah, 16200 Tumpat, Kelantan.

Waktu Operasi : Isnin – Sabtu (2pm – 11pm) Ahad (Tutup)

Cekidot!  Ombak Pantai, Restoran Celup Tepung No. 1 Pilihan Ramai.

Phone No. : 011-16375232

D’Rofa Maggi Sotong Gergasi

Link Penginapan Tr

avel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.