Booking.com

Duyong Marina & Resort Tenang Dan Mengasyikkan

Duyong Marina & Resort yang terletak kat Pulau Duyong, Kuala Terengganu ni merupakan penginapan ala 5 Bintang yang eksotik. Kalau korang mencari tempat yang unik, mewah dan paling penting memberikan ketenangan, sinilah tempatnya.

Kedudukan resort yang terpencil, dikelilingi susana yang tenang, akan buatkan korang rasa dialu-alukan sentiasa. Bilik yang cukup luas dan selesa. Bilik mandi siap ada bath tub. Tak cukup dengan itu, bawak anak-anak berendam dan bersuka-ria di swimming pool yang besar! Ramai juga yang cakap breakfast Nasi Dagang dia marvelous! Jangan sampai takmau balik dahlah ye!

Semua best, mesti mahal kan? Kata pun exclusive. Eh, tidak! Resort ni terkenal sebab walaupun menawarkan penginapan tiptop dan mewah, boleh menginap dengan harga RM195 je semalam! Macam tak percaya kan?

Duyong Marina & Resort

 

KOMEN FACEBOOK
Cekidot!  Villa Kaseh Ain Penginapan Keluarga Tepi Pantai

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.