Booking.com

Duyong Marina & Resort Tenang Dan Mengasyikkan

Duyong Marina & Resort yang terletak kat Pulau Duyong, Kuala Terengganu ni merupakan penginapan ala 5 Bintang yang eksotik. Kalau korang mencari tempat yang unik, mewah dan paling penting memberikan ketenangan, sinilah tempatnya.

Kedudukan resort yang terpencil, dikelilingi susana yang tenang, akan buatkan korang rasa dialu-alukan sentiasa. Bilik yang cukup luas dan selesa. Bilik mandi siap ada bath tub. Tak cukup dengan itu, bawak anak-anak berendam dan bersuka-ria di swimming pool yang besar! Ramai juga yang cakap breakfast Nasi Dagang dia marvelous! Jangan sampai takmau balik dahlah ye!

Semua best, mesti mahal kan? Kata pun exclusive. Eh, tidak! Resort ni terkenal sebab walaupun menawarkan penginapan tiptop dan mewah, boleh menginap dengan harga RM195 je semalam! Macam tak percaya kan?

Duyong Marina & Resort

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.