Booking.com

Expressionz KLCC by Wodages, Staycation di Tengah KL.

Bagi yang tengah mencari tempat untuk stay di KL, bolehlah menginap di Expressionz KLCC by Wodages ni. Tak kiralah anda nak staycation, ataupun ada urusan, atau bawa family jalan-jalan, lokasi Expressionz KLCC ni tersangatlah strategik, dekat dengan tempat tumpuan utama macam Suria KLCC, Petronas Twin Tower & Taman Tasik Titiwangsa. Yang paling best, malam-malam boleh tengok city view KLCC dengan gemerlapan lampu yang super cantik tu dari bilik. Fuh, mengujakan!

Banyak unit yang boleh anda pilih untuk stay di sini, apartment (1 atau 2 bilik), studio, family studio, loft; dengan unit-unit khas dengan KLCC view. Setiap unit lengkap dengan semua keperluan asas, termasuk TV, air-cond, WiFi, ketuhar gelombang, peti ais, cerek air dan mesin basuh pun ada. Memang lengkap untuk staycation yang cukup selesa. Gym dan swimming pool boleh digunakan, tapi perlu buat booking terlebih dahulu. Swimming pool dia sangat best disertai pemandangan yang teramat cantik.

Cekidot!  Pakej Lost World Of Tambun Berbaloi, Pilih Glamping atau Chalet Terapung

Untuk yang nak menginap di sini, bolehlah grab promo 3H2M bermula pada harga RM360 je. Dengan semua kemudahan yang ada, kat tengah bandar KL, dengan view KL yang menawan tu, murah sangat kan RM180 1 malam ni? Book sekarang.

Expressionz KLCC by Wodages

Expressionz KLCC by Wodages

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.