Booking.com

Food Abg Big – Cafe Cantik Menu Menarik

Makanan kat sini semua gempak dan menarik, sedap2 belaka. Suasana pun selesa dan cantik.

Antara menu yang WAJIB cuba adalah Nasi Udang / Ketam / Seafood Pecah Telur! Memang terangkat selera! Lain-lain menu mengancam termasuklah Nasi Pepahat Cili Api, Mee Udang Banjir, Nasi Kecur Udang Banjir dan lain-lain.

Bukan setakat makanan jer menarik, minuman dan dessert tak kurang hebatnya. Pelbagai smoothie buah-buahan, Mangga jus Special, Banana Special, Ocean Blue, tengok je gambar-gambar ni memang terliur!

Jom la singgah. Rasa sendiri keenakan menu pecah telur seafood dan minuman special dari chef Abg Big. Jangan lupakan mee udang bajir & mee ketam.

Food Abg Big

Lokasi: area Tesco Jenjarom, Banting
Operasi: Isnin – Sabtu 5:30 ptg – 11:30 mlm (Ahad tutup)
Hubungi: 012-2030252

↗ Jangan lupa SHARE kat kawan² especially area Jenjarom, Banting dan seangkatan!

KOMEN FACEBOOK
Cekidot!  Tandom Hill Resorts Menjanjikan Kenangan Manis Family Day Anda

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.