Booking.com

Golden Sands Resort Dengan Waterpark Awesome Buat Sekeluarga

PENANG – Sesekali kalau bawak famili sekeluarga bercuti ke resort yang lengkap dengan waterpark memang best jugak kan.

Tak payah nak pikir mana nak pergi dah.

Turun hotel dah ada macam-macam aktiviti boleh buat.

Pantai pun ala-ala sejengkal jer dengan resort.

Yang ada anak-anak ramai mesti puas hati beraktiviti kat sini.

Golden Sands Resort

Klik SINI untuk rate harga dan kekosongan bilik

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

Cekidot!  Mingle High Street Penginapan Selesa Backpackers

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.