Booking.com

Grand DarulMakmur, Hotel Gah Tengah Bandar Kuantan.

Kalau nak cari tempat stay kat Kuantan, nama Grand DarulMakmur Hotel ni menjadi sebutan ramai. Memang kat tengah bandar Kuantan tau hotel ni. Lagi pulak, dekat sangat dengan Berjaya Megamall, East Coast Mall & Taman Esplanade. Pantai Teluk Cempedak pun tak sampai 5km dari hotel. Agak strategik & menyenangkan kalau nak bercuti kan?

Grand Darulmakmur Hotel bukan je femes sebab lokasinya, hotel ni jugak jadi pilihan sebab menawarkan bilik-bilik yang luas & juga family friendly. Ada bilik unttuk 2 orang, 3 orang dan bilik famili dengan 2 katil queen atau 4 katil single. Jadi, tak payahlah nak bersempit-sempit kalau datang dengan famili kan. Hotel menawarkan fasiliti yang sempurna, kebanyakkan bilik ada bath tub lagi. Dan, swimming pool kat sini boleh tahan besarnya, untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Kemudahan lain termasuk gym, bilik mesyuarat & ballroom untuk majlis juga boleh disewa jat sini. Dan yang paling berbeza, ruang solat di surau hotel ni sangat besar, bersih & selesa. Dekorasi di seluruh hotel pun sangat cantik & moden tau gais. Rasa mewah sangat bila masuk je hotel tu.

Kalau dah nama hotel tengah bandar, memang mahal la kan? Tapi, Grand DarulMakmur Hotel ni mampu duduk sebenarnya. Sekarang, bilik bermula dari RM112 je satu malam. Harga biasa RM427 tau. Banyak tak beza? So, kalau anda ada berhajat nak ke Kuantan, bolehlah book. Grab harga promo ni, walaupun nak pergi lambat lagi. Jimat!

Grand DarulMakmur Hotel, Kuantan

Grand DarulMakmur Hotel, Kuantan

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.