Booking.com

Hotel De Art yang Insta-worthy di i-City, Shah Alam.

Hotel ni merupakan cawangan ke-3 dan lokasinya di Seksyen 7 Shah Alam, berkdekatan i-City. Jangan pergi salah cawangan pulak ye! Melangkah je masuk pintu hotel ni, anda akan rasa seperti masuk ke alam fantasi cerita dongeng. Rasa macam kembali ke zaman kanak-kanak lah. Bertemakan “Fantasy Wonderland”, hotel ni memang spot yang menarik untuk si kaki-kaki OOTD.

Yang special kat sini, anda boleh pilih untuk menginap di bilik- bilik bertema macam Super Mario, One Piece, Underwater World, Hello Kitty, Disney UP, Hobbitton ataupun tema biasa mengikut minat anda. Yang pasti, setiap bilik ada keunikan sendiri dengan mural dan lukisan menarik yang memang menyeronokkan. Sepanjang-panjang hotel tu pun anda akan dapat tengok hasil-hasil seni pelajar-pelajar UITM dan UNISEL yang dipamerkan. Satu kelainan yang akan bagi kepuasan kepada pencinta seni khusunya.

Walaupun hotel ni basic saja sebenarnya, tapi untuk satu kelainan, memang inilah tempatnya. Dahlah tu, bilik bermula dari RM86 je semalam. Hotel pun dekat sangat dengan i-City dan tempat-tempat menarik kat Shah Alam tu. Memang berbaloi sangat lah!

Hotel De Art, i-City

Hotel De Art, i-City

KOMEN FACEBOOK
Cekidot!  Pakej Rivercruise Kelip-Kelip Dan Makan Malam

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.