Booking.com

Hotel De Art yang Insta-worthy di i-City, Shah Alam.

Hotel ni merupakan cawangan ke-3 dan lokasinya di Seksyen 7 Shah Alam, berkdekatan i-City. Jangan pergi salah cawangan pulak ye! Melangkah je masuk pintu hotel ni, anda akan rasa seperti masuk ke alam fantasi cerita dongeng. Rasa macam kembali ke zaman kanak-kanak lah. Bertemakan “Fantasy Wonderland”, hotel ni memang spot yang menarik untuk si kaki-kaki OOTD.

Yang special kat sini, anda boleh pilih untuk menginap di bilik- bilik bertema macam Super Mario, One Piece, Underwater World, Hello Kitty, Disney UP, Hobbitton ataupun tema biasa mengikut minat anda. Yang pasti, setiap bilik ada keunikan sendiri dengan mural dan lukisan menarik yang memang menyeronokkan. Sepanjang-panjang hotel tu pun anda akan dapat tengok hasil-hasil seni pelajar-pelajar UITM dan UNISEL yang dipamerkan. Satu kelainan yang akan bagi kepuasan kepada pencinta seni khusunya.

Walaupun hotel ni basic saja sebenarnya, tapi untuk satu kelainan, memang inilah tempatnya. Dahlah tu, bilik bermula dari RM86 je semalam. Hotel pun dekat sangat dengan i-City dan tempat-tempat menarik kat Shah Alam tu. Memang berbaloi sangat lah!

Cekidot!  Tiket Murah Bukit Merah Laketown Waterpark

Hotel De Art, i-City

Hotel De Art, i-City

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.