Booking.com

Hulu Langat Fishing Resort Tawar Pakej Penginapan Memancing VIP

Khas untuk kaki-kaki pancing, Hulu Langat Fishing Resort tengah ada offer yang menawarkan pakej memancing VIP sekali penginapan! Setiap unit kat fishing resort ni menghadap kolam. Ada deck private masing-masing untuk korang mancing depan bilik. Setiap bilik ada 2 katil queen dan tandas, boleh muat 4 orang. Kalau yang baru nak cuba-cuba memancing pun boleh, semua peralatan disediakan kat resort ni untuk disewa atau dibeli. Ikan-ikan kat kolam ni pulak besar-besar tau. Pendek kata, memang seronok lah pengalaman memancing kat sini.

Jom check pakej yang ada :

• 12 jam sesi memancing & penginapan (Per rod) : RM231.40

• (Add on) Tambahan 12 jam sesi memancing (Per rod): RM115.20

Idea menarik kan untuk beraktiviti dengan kesayangan? Untuk yang kaki pancing tu, jangan lepaskan peluang untuk grab offer ni cepat-cepat.

Hulu Langat Fishing Resort

Hulu Langat Fishing Resort

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Cekidot!  Glamgoat Aman Dusun Farm Retreat Sesuai Untuk Pencinta Alam Sekitar

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.