Booking.com

Hulu Langat Fishing Resort Tawar Pakej Penginapan Memancing VIP

Khas untuk kaki-kaki pancing, Hulu Langat Fishing Resort tengah ada offer yang menawarkan pakej memancing VIP sekali penginapan! Setiap unit kat fishing resort ni menghadap kolam. Ada deck private masing-masing untuk korang mancing depan bilik. Setiap bilik ada 2 katil queen dan tandas, boleh muat 4 orang. Kalau yang baru nak cuba-cuba memancing pun boleh, semua peralatan disediakan kat resort ni untuk disewa atau dibeli. Ikan-ikan kat kolam ni pulak besar-besar tau. Pendek kata, memang seronok lah pengalaman memancing kat sini.

Jom check pakej yang ada :

• 12 jam sesi memancing & penginapan (Per rod) : RM231.40

• (Add on) Tambahan 12 jam sesi memancing (Per rod): RM115.20

Idea menarik kan untuk beraktiviti dengan kesayangan? Untuk yang kaki pancing tu, jangan lepaskan peluang untuk grab offer ni cepat-cepat.

Hulu Langat Fishing Resort

Hulu Langat Fishing Resort

KOMEN FACEBOOK
Cekidot!  Resort Tepi Sungai Di Laman Jentayu Resort

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.