Booking.com

Hulu Langat Fishing Resort Tawar Pakej Penginapan Memancing VIP

Khas untuk kaki-kaki pancing, Hulu Langat Fishing Resort tengah ada offer yang menawarkan pakej memancing VIP sekali penginapan! Setiap unit kat fishing resort ni menghadap kolam. Ada deck private masing-masing untuk korang mancing depan bilik. Setiap bilik ada 2 katil queen dan tandas, boleh muat 4 orang. Kalau yang baru nak cuba-cuba memancing pun boleh, semua peralatan disediakan kat resort ni untuk disewa atau dibeli. Ikan-ikan kat kolam ni pulak besar-besar tau. Pendek kata, memang seronok lah pengalaman memancing kat sini.

Jom check pakej yang ada :

• 12 jam sesi memancing & penginapan (Per rod) : RM231.40

• (Add on) Tambahan 12 jam sesi memancing (Per rod): RM115.20

Idea menarik kan untuk beraktiviti dengan kesayangan? Untuk yang kaki pancing tu, jangan lepaskan peluang untuk grab offer ni cepat-cepat.

Hulu Langat Fishing Resort

Hulu Langat Fishing Resort

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

Cekidot!  Tiket Murah Bukit Merah Laketown Waterpark

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.