Booking.com

Lawa sangat ni gais. Serius cantik giler kat sini. Dah macam bercuti kat Bali pulak. Dah tak payah susah payah habiskan duit tiket ke Bali. Stay sini jer dah macam betul2 di Bali.

Ada kawasan luas di sini untuk buat family gathering, reunion, sambutan ulangtahun, wedding, product launch, shooting dan sebagainya.

Tempat ni juga berdekatan dengan Pantai Klebang.

Port2 makan viral sedap dan dekat juga dengan Bandar Hilir.

Kembali Villa

Lokasi: 7603, Taman Mawar, Klebang Besar, Melaka
Hubungi: 021-6361331 / 012-6318668 / 011-33311220

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.