Booking.com

Laman Persona Resort & Spa Untuk Si Pencinta Alam.

Laman Persona Resort & Spa di Ceruh Pahang ni, dibina di tepi lereng-lereng bukit. Suasana kat sini memang cukup berbeza la dengan hiruk pikuk kat bandar tu. Pagi ditemani dengan iringan suara merdu burung berkicauan dan malam disisip dengan nyanyian cengkerik dan haiwan hutan. Pergh, asyik sangat kan!

Terdapat 22 unit bilik yang disediakan termasuk standard, duluxe, executive & premier chalet. Untuk yang berkeluarga besar pulak, bolehlah duduk di family suite. Resort ni lengkap dengan spa, swimming pool, sauna, playground untuk kanak- kanak dan taman. Kalau nak sewa peralatan untuk buat BBQ pun ada disediakan. Kat resort ni ada Thai Restoran dan Western Restoran yang makanannya sedap boleh tahan.

Kalau anda nak tempat untuk buat pelbagai aktiviti dan banyak hiburan, ini bukan tempatnya. Tapi, kalau anda nak berehat, menikmati keindahan alam bersama yang disayang, resort ni sangat perfect. Dari RM107 semalam, resort ni memang value for money sangat.

Cekidot!  Tiket Murah Bukit Merah Laketown Waterpark

Jangan lepaskan peluang nikmati keindahan matahari terbit & terbenam kalau kat sini tau.

Laman Persona Resort & Spa

 

Laman Persona Resort & Spa

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.