Booking.com

Nouri Glass Villa, Destinasi Staycation Mewah Ada Private Swimming Pool.

Dengar nama pun dah tahu yang Villa yang terletak kat Hulu Langat ni adalah rumah konsep gelas kaca yang sangat gojes. Villa 7 bilik yang boleh memuatkan 20 orang ni berada atas tanah persendirian, memang privasi terjaga. Seluruh banglo untuk anda saja.

Nouri Villa ni mempunyai sungai di kedua belah kawasan, dan juga bersambung dengan dusun buah berkear-ekar besarnya. Dikelilingi kehijauan dan keindahan alam semulajadi, sangat sesuai nak buat family gathering, percutian keluarga, reunion atau majlis kecil kat sini. Biliknya ada 3 king bed, 3 queen bed & 1 bunk bed. Ruang tamu yang cukup luas, dapur yang lengkap, ruang makan, ruang rehat & taman. Kawasan BBQ tersedia. Semuanya diterangi natural light disebabkan villa dilitupi kaca. Mesti cantik kan?

Macam-macam aktiviti boleh dibuat termasuk mandi sungai ataupun swimming pool yang cukup luas. Aktiviti memancing, sukan air, hiking & board games pun boleh dilakukan kat sini. Kesimpulannya, memang takkan bosan lah.

Dekat je dengan KL ni. Kalau nak duduk sini, cepat hubungi Tuan empunya untuk booking.

Nouri Glass Villa

Lokasi: Lot 3488, Jalan Sungai Congkak, Kampung Padang, Hulu Langat, Selangor

Hubungi: 013-6356083

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.