Booking.com

Nouri Glass Villa, Destinasi Staycation Mewah Ada Private Swimming Pool.

Dengar nama pun dah tahu yang Villa yang terletak kat Hulu Langat ni adalah rumah konsep gelas kaca yang sangat gojes. Villa 7 bilik yang boleh memuatkan 20 orang ni berada atas tanah persendirian, memang privasi terjaga. Seluruh banglo untuk anda saja.

Nouri Villa ni mempunyai sungai di kedua belah kawasan, dan juga bersambung dengan dusun buah berkear-ekar besarnya. Dikelilingi kehijauan dan keindahan alam semulajadi, sangat sesuai nak buat family gathering, percutian keluarga, reunion atau majlis kecil kat sini. Biliknya ada 3 king bed, 3 queen bed & 1 bunk bed. Ruang tamu yang cukup luas, dapur yang lengkap, ruang makan, ruang rehat & taman. Kawasan BBQ tersedia. Semuanya diterangi natural light disebabkan villa dilitupi kaca. Mesti cantik kan?

Macam-macam aktiviti boleh dibuat termasuk mandi sungai ataupun swimming pool yang cukup luas. Aktiviti memancing, sukan air, hiking & board games pun boleh dilakukan kat sini. Kesimpulannya, memang takkan bosan lah.

Dekat je dengan KL ni. Kalau nak duduk sini, cepat hubungi Tuan empunya untuk booking.

Nouri Glass Villa

Address: Lot 3488, Jalan Sungai Congkak, Kampung Padang, 43100 Hulu Langat, Selangor, Malaysia

Cekidot!  Mymomhouz Homestay Villa Rekabentuk Senibina Kolonial

Contact: +60 13-635 6083

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.