Booking.com

Pakej 5 Dalam 1 Adventure Xtreme Park Langkawi Combo.

Anda tahu tak, kat Malaysia ni ada Skybike Adventure jugak? Ala, yang naik basikal atas line lalu ambik gambar nampak macam berbasikal di langit tu! Selalu kita tengok yang bergambar macam ni kat Jogja & Bandung kan? Sini pun ada lah. Kat Pulau Langkawi, Adventure & Xtreme Park. Actually banyak lagi aktiviti best kat Adventure & Xtreme Park Langkawi ni tau!

Aktiviti kat sini khususnya untuk yang gemarkan pengembaraan yang mengujakan. Lokasinya di Kilim ni dinobatkan sebagai Taman Warisan Dunia oleh UNESCO. Bukan biasa-biasa ni! Aktiviti yang boleh dicuba kat sini termasuk naik ATV, lumba go kart, flying fox, memanah, menunggang kuda, paint ball, wayang 5D, rumah hantu, muzium 3D & muzium terbalik. Dan semestinya sky bike adventure tadi. Dengar nama semua pun dah teruja kan?

Sekarang tengah ada promosi 5 dalam 1 untuk aktiviti kat sini. RM55 sahaja. Anda boleh pilih mana-mana 5 aktiviti yang anda nak, pada harga lebih murah! Ni ada lagi berita best. Untuk followers Jelajah Maya, anda boleh dapat diskaun RM15 lagi dengan menggunakan kod JELAJAHTC semasa buat tempahan.

Syarat untuk dapat diskaun ni:

  • Tempahan sekurang-kurangnya RM200 untuk layak dapatkan diskaun RM15.
  • Hanya sekali penggunaan kod untuk setiap pelanggan.
  • Tawaran sah sehingga 31 Disember 2020.
Cekidot!  Sutra Beach, Resort Indah Tepi Pantai

Apa lagi? Pergi serbu dan book cepat-cepat. Jangan lupa gunapakai kod tadi ye.

Adventure & Xtreme Park Langkawi

Adventure & Xtreme Park Langkawi

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.