Booking.com

Pakej Glamping di Glamz Genting.

Percutian glamour camping, atau glamping sedang mendapat tempat di hati para traveller sekarang ni. Mana tak nya, dapat menikmati kecantikan semulajadi alam, tanpa mengkompomasikan keselesaan, memang menjanjikan percutian yang menarik & tak dapat dilupakan.

Glamz at Genting merupakan satu tempat glamping yang tengah hangat diperkatakan sekarang. Cuma 40 minit dari Bandar KL, percutian yang dekat tapi dengan suasana yang unik berbeza. Dengan udara yang sejuk, anda dapat pengalaman melihat matahari terbit & terbenam serta bersantai di bawah kerlipan bintang waktu malam. Romantisnya gais!

Pakej promosi yang ditawarkan di Glamz Genting kali ni sesuai untuk pasangan & juga yang berkeluarga. Pakej adalah berlainan harga pada hari bekerja & hari minggu. Jom cekidout pakej yang ditawarkan :

  • Pakej Bell Tent (termasuk sarapan untuk 2 orang) – RM200
  • Pakej Dome Room (termasuk sarapan untuk 2 orang) – RM300
  • Pakej Family Dome (termasuk sarapan untuk 2 orang) – RM750
  • Pakej VIP Done dengan jakuzzi persendirian (termasuk sarapan untuk 2 orang) – RM738
Cekidot!  Timurbay by Seascape Kuantan, Nikmati Staycation Pemandangan Tepi Laut

Semua pakej ni membolehkan anda gunapakai semua kemudahan yang berada di sekitar kawasan Glamz at Genting ni termasuk jakuzzi, common room, & WiFi. Dalam setiap unit penginapan pulak dah lengkap dengan kipas, pengering rambut, tuala & 2 power soket. Dan, kalau anda nak berBBQ, bolehlah menyewa BBQ pit yang disediakan.

Amacam? Macam best dan gempak tak? Dengar kata view malam kat sini memang cantik tak terperi. Bolehlah book dulu awal-awal sementara tengah ada promo ni.

Pakej Glamping di Glamz Genting

 

Pakej Glamping di Glamz Genting

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

Cekidot!  The Shore Residence Apartment, Stay di Melaka Beramai-ramai

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.