Booking.com

Pakej Rivercruise Kelip-Kelip Dan Makan Malam.

Anda pernah tengok kelip-kelip secara “LIVE”? Ramai yang tak pernah kan? Sebabnya, kelip-kelip ni bukan hidup merata-rata dan boleh dilihat kat mana-mana. Kampung Kuantan, Kuala Selangor adalah kat mana anda boleh merasai pengalaman tengok kelip-kelip dengan mata kepala sendiri. Malahan, sangat jarang terjumpanya kelip-kelip ni menyebabkan sesiapa yang pernah tengok sendiri menyifatkan pengalaman tu bagai satu keajaiban!

Anda boleh lihat sendiri keajaiban ni dengan menyertai pakej rivercruise & makan malam ni. Bermula dari KL Sentral, pihak pengurusan akan bawa anda terus ke Kuala Selangor untuk sertai trip melihat kelip-kelip di celahan pohon berembang menaiki bot. Akan ada tour guide yang bawa anda sepanjang perjalanan. Lepas tu, anda akan dibawa makan malam di Kuala Selangor yang terkenal dengan makanan laut yang segar. Bunyi macam menarik kan?

Ada lagi ni. Untuk followers Jelajah Maya, anda boleh dapat special RM15 diskaun menggunakan kod JELAJAHTC semasa buat tempahan.

Cekidot!  Hotel De Art yang Insta-worthy di i-City, Shah Alam.

Syarat untuk dapat diskaun ni:

  • Tempahan sekurang-kurangnya RM200 untuk layak dapatkan diskaun RM15
  • Hanya sekali penggunaan kod untuk setiap pelanggan
  • Tawaran sah sehingga 31 Disember 2020 Menarik sangat aktivit ni kan?

Book cepat, sebelum tawaran tamat.

Pakej Rivercruise Kelip-Kelip Dan Makan Malam

Pakej Rivercruise Kelip-Kelip Dan Makan Malam

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.