Booking.com

Promo Pakej Legoland, Realisasikan Percutian Fantasi Anda.

Siapa je tak suka Lego kan? Semua orang pun ada angan-angan nak ke Legoland kan? Sekarang lah masanya untuk anda grab peluang untuk realisasikan percutian idaman tu.

Pakej yang Legoland tawarkan kali ni bergantung pada keinginan dan bajet anda. Anda boleh pilih samada nak ambil pakej Premium Theme Room sahaja (RM423.50), Premium Theme Room dengan sarapan (RM533.50), pakej combo Premium Theme Room bersama tiket masuk 1 Day Theme Park (RM880) ataupun Premium Theme Room bersama tiket masuk combo taman tema, taman tema air & sealife sekali (RM1117). Harga asal RM1585 tau, anda dapat jimat banyak dengan promo ni. Lagi pulak, anda dapat late check out sampai pukul 2pm yang selalunya dikenakan caj RM300. Untung tak?

Anda boleh pilih nak duduk Premium Theme Room yang bertemakan Pirate, Adventure atau Kingdom. Setiap bilik ada 1 katil king dan bilik kanak-kanak dengan bunk bed. Bongkah lego disediakan sebagai peneman anak anda sepanjang hari. Memang dream vacation sangat lah.

Cekidot!  Salah Satu Teknik Dapatkan Tiket Pesawat Murah

Bagi yang nak bawa famili ke Legoland, ambil lah peluang dengan promo ni untuk penjimatan berganda.

Pakej Murah Legoland

Pakej Murah Legoland

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.