Booking.com

Rimba Hang Kasturi, Villa Dengan Private Swimming Pool.

Rimba Hang Kasturi yang terletak dekat Jonker Walk Melaka ni merupakan satu port pilihan untuk group besar bercuti. Mana taknya, villa dengan private pool ni boleh memuatkan 14 orang dalam satu masa. Ada 4 bilik dengan 8 katil (2 twin & 6 king), villa ni sangat best untuk korang inap beramai-ramai. Lengkap dengan ruang tamu, dapur, ruang makan dan ruang rehat di taman. Dahlah tu, villa ni dihiasi tanaman menghijau luar dan dalam, cantik dan tenang sangat tau.

Kalau anda nak buat family day, reunion, atau private gathering, sambil jalan-jalan Melaka, inilah tempatnya. Dengan Travel Promo yang tengah berjalan sekrang ni, boleh stay kat villa ni dengan harga RM2880 untuk 3H2M! Harga asal RM3604, dah jimat RM724 tu. Dalam RM103 je sorang.

Bayangkan dapat stay villa mewah beramai-ramai. Meriah kan?

Rimba Hang Kasturi

Rimba Hang Kasturi

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

Cekidot!  Windmill Premium Suites, Penginapan ‘Family Friendly’ Di Genting

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.