Booking.com

Rimba Hang Kasturi, Villa Dengan Private Swimming Pool.

Rimba Hang Kasturi yang terletak dekat Jonker Walk Melaka ni merupakan satu port pilihan untuk group besar bercuti. Mana taknya, villa dengan private pool ni boleh memuatkan 14 orang dalam satu masa. Ada 4 bilik dengan 8 katil (2 twin & 6 king), villa ni sangat best untuk korang inap beramai-ramai. Lengkap dengan ruang tamu, dapur, ruang makan dan ruang rehat di taman. Dahlah tu, villa ni dihiasi tanaman menghijau luar dan dalam, cantik dan tenang sangat tau.

Kalau anda nak buat family day, reunion, atau private gathering, sambil jalan-jalan Melaka, inilah tempatnya. Dengan Travel Promo yang tengah berjalan sekrang ni, boleh stay kat villa ni dengan harga RM2880 untuk 3H2M! Harga asal RM3604, dah jimat RM724 tu. Dalam RM103 je sorang.

Bayangkan dapat stay villa mewah beramai-ramai. Meriah kan?

Rimba Hang Kasturi

Rimba Hang Kasturi

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Cekidot!  Duyong Dream Penginapan Banglo Mewah Pelbagai Konsep

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.