Booking.com

Rimba Jonker Villa Mewah Untuk Famili Besar

Rimba Jonker, Melaka Heritage adalah villa yang diubahsuai dari bangunan kedai lama kepada tempat penginapan berkonsepkan urban yang luas. Boleh memuatkan sampai 16 orang!

Villa yang bersuasana tenang ni sangat sesuai untuk family gathering, reunion, majlis persendirian, malah sesuai untuk buat photoshoot jugak tau. Villa ni ada 3 bilik dengan 9 katil. Siap ada swimming pool dan dapur berkonsepkan open kitchen. Lokasi villa pulak sangat strategik, berdekatan dengan Jonker Walk dan tempat tumpuan kat Melaka tu.

Kebiasannya, anda boleh duduk kat Villa ni dengan harga RM1800+ satu malam, tapi dengan adanya Travel Offer yang tengah ON sekarang ni, boleh dapat stay kat sini dalam RM1296 semalam. Baru RM80 je sorang tu. Apa lagi, cepat-cepat lah lock tarikh idaman hati!

Rimba Jonker, Melaka Heritage

Rimba Jonker, Melaka Heritage

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

Cekidot!  Duyong Dream Penginapan Banglo Mewah Pelbagai Konsep

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.