Booking.com

Royale Chulan, Hotel Warisan Istimewa Di Penang.

Royale Chulan di Penang merupakan sebuah hotel yang dibangunkan dari bangunan warisan yang telah dibaikpulih. Merupakan bangunan warisan UNESCO, bangunan ini asalnya dibina pada tahun 1892. Lokasinya pula di Weld Quay Georgetown, sangat dekat dengan Jeti Penang. Wonderfood Museum, 1st Avenue Penang, Prangin Mall & Komtar pun tak sampai 1km jaraknya dari hotel ni. Senang nak bersiar-siar menikmati Kawasan kalau stay kat sini.

Menawarkan pemandangan bandar, bilik di Royale Chulan lengkap berhawa dingin, dengan TV, sofa, minibar, & pengering rambut. Macam biasa, anda bole pilih bilik mengikut kesesuaian, samada nak stay di bilik Superior, Duluxe ataupun Suite. Yang bestnya kat sini, ada family room tau. So, senanglah untuk anda yang nak bawa family tu, bilik lebih besar dan selesa. Ada 2 swimming pool (indoor & outdoor), gym & perkhidmatan spa juga untuk kegunaan semua. Ada 3 restoran di hotel yang menghidangkan variasi makanan tempatan & antarabangsa untuk anda pilih. Tapi, macam semua sedia maklum, dah sampai Penang tu, haruslah cuba macam-macam makanan di negeri syurga makanan ni kan?

Cekidot!  Hotel De Art yang Insta-worthy di i-City, Shah Alam.

Jangan risau, banyak tempat makan best yang dekat je dengan hotel ni pun. Hotel yang cantik, selesa, kemudahan lengkap & lokasi yang menarik, takde sebab anda tak cuba menginap kat sini kalau berada di Penang. Lagi-lagi, harga bilik yang ditawarkan tengah murah sekarang ni. Apa kata ambil peluang untuk book dan pergi bercuti di kemudian hari.

Royale Chulan Penang

Royale Chulan Penang

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

Cekidot!  The Shore Residence Apartment, Stay di Melaka Beramai-ramai

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.