Booking.com

Royale Chulan, Hotel Warisan Istimewa Di Penang.

Royale Chulan di Penang merupakan sebuah hotel yang dibangunkan dari bangunan warisan yang telah dibaikpulih. Merupakan bangunan warisan UNESCO, bangunan ini asalnya dibina pada tahun 1892. Lokasinya pula di Weld Quay Georgetown, sangat dekat dengan Jeti Penang. Wonderfood Museum, 1st Avenue Penang, Prangin Mall & Komtar pun tak sampai 1km jaraknya dari hotel ni. Senang nak bersiar-siar menikmati Kawasan kalau stay kat sini.

Menawarkan pemandangan bandar, bilik di Royale Chulan lengkap berhawa dingin, dengan TV, sofa, minibar, & pengering rambut. Macam biasa, anda bole pilih bilik mengikut kesesuaian, samada nak stay di bilik Superior, Duluxe ataupun Suite. Yang bestnya kat sini, ada family room tau. So, senanglah untuk anda yang nak bawa family tu, bilik lebih besar dan selesa. Ada 2 swimming pool (indoor & outdoor), gym & perkhidmatan spa juga untuk kegunaan semua. Ada 3 restoran di hotel yang menghidangkan variasi makanan tempatan & antarabangsa untuk anda pilih. Tapi, macam semua sedia maklum, dah sampai Penang tu, haruslah cuba macam-macam makanan di negeri syurga makanan ni kan?

Cekidot!  Lost Paradise Resort Penang, Bukan Sekadar Resort.

Jangan risau, banyak tempat makan best yang dekat je dengan hotel ni pun. Hotel yang cantik, selesa, kemudahan lengkap & lokasi yang menarik, takde sebab anda tak cuba menginap kat sini kalau berada di Penang. Lagi-lagi, harga bilik yang ditawarkan tengah murah sekarang ni. Apa kata ambil peluang untuk book dan pergi bercuti di kemudian hari.

Royale Chulan Penang

Royale Chulan Penang

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Cekidot!  Sudara Beach Resort & Spa Nikmati Suasana Damai Pantai

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.