Booking.com

Salah Satu Teknik Dapatkan Tiket Pesawat Murah

“Saya tak pandai IT, susah nak jumpa tiket kapal terbang murah.”

Sebenarnya, orang tak pandai IT pun boleh jumpa tiket kapal terbang murah. Benda ini, kalau tahu paling kurang 1 strategi pun dah boleh jumpa tiket kapal terbang murah.

Saya bagi contoh langkah demi langkah boleh?

Step 1 : Kena set nak pergi mana dan tarikh bila?

Step 2 : Masukkan tarikh secara random 2 minggu sebelum. Tujuan untuk dapat harga normal atau standard dulu.

Step 3 : Subscribe newsletter dengan syarikat penerbangan. Dan cuma perlu tunggu email dari syarikat penerbangan sahaja.

Step 4 : Bila dapat email syarikat penerbangan, dah tahu adakah tiket betul-betul murah, murah sikit atau mahal dengan membandingkan harga standard.

Jika murah 50% dan kena dengan tarikh yang kita nak pergi, terus grab dan jangan tunggu.

Nampak tak? Dengan cara macam ni, kita tak perlu berjaga sampai lewat malam dan berebut dengan orang lain sampai jamm laman web airlines.

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Hotel Menarik GENTING HIGHLANDS

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.