Booking.com

Snooze Too Hotel Bajet Tapi Sangat Worth It

Kalau pergi Cameron Highlands, ramai yang suka stay kat tengah-tengah Pekan Brinchang tu sebab tersangatlah memudahkan pergerakan, ye tak? Snooze Too Hotel ni sangat strategik lokasinya. Banyak kedai- kedai dan kedai makan kat kawasan ni untuk kesenangan anda. Lagi pulak, hotel ni dekat jugak dengan tempat menarik yang biasa dilawati macam Cactus Valley dan Big Red Strawberry Farm tu.

Snooze Too hotel ni walaupun bajet, tapi amatlah selesa dan bersih. Mengetengahkan konsep modern, hotel ni terasa macam duduk di rumah sendiri je. Dan, paling penting, hotel ni ada bilik yang sesuai untuk famili. Selalu susah nak jumpa hotel bajet yang ada family room kan?

Dengan bilik serendah RM89 satu malam, korang bolehlah bawak famili jalan-jalan ke Cameron menikmati udara segar ye?

Snooze Too Hotel

Snooze Too Hotel

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Cekidot!  10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.