Booking.com

Snooze Too Hotel Bajet Tapi Sangat Worth It

Kalau pergi Cameron Highlands, ramai yang suka stay kat tengah-tengah Pekan Brinchang tu sebab tersangatlah memudahkan pergerakan, ye tak? Snooze Too Hotel ni sangat strategik lokasinya. Banyak kedai- kedai dan kedai makan kat kawasan ni untuk kesenangan anda. Lagi pulak, hotel ni dekat jugak dengan tempat menarik yang biasa dilawati macam Cactus Valley dan Big Red Strawberry Farm tu.

Snooze Too hotel ni walaupun bajet, tapi amatlah selesa dan bersih. Mengetengahkan konsep modern, hotel ni terasa macam duduk di rumah sendiri je. Dan, paling penting, hotel ni ada bilik yang sesuai untuk famili. Selalu susah nak jumpa hotel bajet yang ada family room kan?

Dengan bilik serendah RM89 satu malam, korang bolehlah bawak famili jalan-jalan ke Cameron menikmati udara segar ye?

Snooze Too Hotel

Snooze Too Hotel

KOMEN FACEBOOK
Cekidot!  Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.