Booking.com

Snooze Too Hotel Bajet Tapi Sangat Worth It

Kalau pergi Cameron Highlands, ramai yang suka stay kat tengah-tengah Pekan Brinchang tu sebab tersangatlah memudahkan pergerakan, ye tak? Snooze Too Hotel ni sangat strategik lokasinya. Banyak kedai- kedai dan kedai makan kat kawasan ni untuk kesenangan anda. Lagi pulak, hotel ni dekat jugak dengan tempat menarik yang biasa dilawati macam Cactus Valley dan Big Red Strawberry Farm tu.

Snooze Too hotel ni walaupun bajet, tapi amatlah selesa dan bersih. Mengetengahkan konsep modern, hotel ni terasa macam duduk di rumah sendiri je. Dan, paling penting, hotel ni ada bilik yang sesuai untuk famili. Selalu susah nak jumpa hotel bajet yang ada family room kan?

Dengan bilik serendah RM89 satu malam, korang bolehlah bawak famili jalan-jalan ke Cameron menikmati udara segar ye?

Snooze Too Hotel

Snooze Too Hotel

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

Cekidot!  Kea Garden Guesthouse Hanya 2 Minit Berjalan Ke Kea Farm

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.