Booking.com

Sudara Beach Resort & Spa, Nikmati Suasana Damai Pantai.

Sudara Beach Resort & Spa terletak di persisiran Pantai Irama, Kelantan. Stay anda di sini memang akan menjanjikan kedamaian. Mana taknya, tengok luar tingkap dan nampak lautan yang luas membentang, dan disapa lembut alunan tiupan angin pantai.

Bilik yang ditawarkan di Sudara Beach Resort & Spa lengkap dengan segala kemudahan yang biasa anda jumpa di resort-resort lain. Yang best, bilik mempunyai balkoni sendiri untuk anda duduk berehat, sambil menikmati keindahan alam. Ada bilik sea view, pool view & garden view. Fasiliti lain termasuk outdoor pool, spa, taman & kemudahan dewan & mesyuarat. Tak kiralah anda datang untuk bercuti ataupun tujuan lain, resort ni menawarkan ruang yang cukup luas & sesuai untuk bilangan yang besar. Kat sini ada jugak restoran mereka sendiri yang menghidangkan para tetamu makanan yang sedap & murah.

Bagi yang nak ke Kelantan, boleh cekidout tempat ni. Luas, lengkap & menenangkan, sesuai sangat untuk mencari kedamaian.

Cekidot!  Andjung Seri Villa Privasi Lengkap Swimming Pool

Lokasi: Sudara Beach Resort & Spa, Lot 128, Mukim Telong, Jalan Tok Bali, Melawi, 16300 Kelantan.

Phone No.: 012-3190009

Sudara Beach Resort & Spa

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.