Booking.com

Sutra Beach, Resort Indah Tepi Pantai.

Sutra Beach Resort yang terletak di Setiu Terengganu ni memang terletak betul-betul tepi pantai. Bukak pintu dan tingkap bilik, boleh menikmati keindahan pantai sambil dengar dentuman ombak. Pantai bersih dan cantik, air laut membiru. Iskh, memang asyik.

Resort ni dekat je dengan Jeti Merang, dalam 5km. Jeti Merang boleh pergi ke Pulau Redang, Lang Tengah & Bidong. Jadi, untuk yang nak jimat kos duduk kat Resort pulau yang mahal, Sutra Beach ni alternatif yang baik. Ye lah, RM180 je 1 malam, kalau dibandingkan, boleh jimat kos banyak kan?

Resort ni offer standard room, garden view & sea view. Lengkap dengan air cond, shower heater, kabel TV dan mini bar. Restoran pun ada 2, pool bar & room service jugak, jadinya tak payah anda nak keluar lagi nak cari makan. Semuanya dah sedia untuk tertamu tercinta. Swimming pool kat sini pulak sangat besar dan menghadap laut. Best!

Cekidot!  Nouri Glass Villa, Destinasi Staycation Mewah Ada Private Swimming Pool

Yang tengah cari tempat stay kat Terengganu, apa kata try kat sini?

Sutra Beach Resort

 

Sutra Beach Resort

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.