Monday - 30 November 2020 - 7:46 am
Utama Tag Langkawi

Tag: Langkawi

La Villa Langkawi, Villa Penuh Privasi Dengan Swimming Pool Eksklusif

La Villa Langkawi merupakan satu villa mewah yang sangat privasi dan eksklusif. Untuk satu pengalaman berbeza dan ikonik.

Pakej 5 Dalam 1 Adventure Xtreme Park Langkawi Combo

Anda tahu tak, kat Malaysia ni ada Skybike Adventure? Ala, yang naik basikal atas line & ambik gambar nampak macam berbasikal di langit tu!

Langkawi Lagoon Beach, Resort Terkemuka Dengan Private Beach Sendiri

Yang berkunjung ke Langkawi, salah satu agenda utamanya mestilah nak menikmati kecantikan Pantai Cenang yang menghadap laut Andaman tu kan?

Bambu Getaway Penginapan Rekabentuk Buluh Unik Menawan

Bambu Getaway menyediakan penginapan unik berstruktur buluh bambu dengan permandangan yang cantik, sesuai untuk percutian sekeluarga.

Dash Resort Langkawi Umpama Berada Di Luar Negara

Dash Resort Langkawi. Pantai depan mata. Kerusi pantai khas untuk tetamu. Pool dyang sangat besar. Bilik luas dan sarapan yang sangat sedap.

The Owl House Rumah Kayu Dikelilingi Sawah Padi

The Owl House terletak di tengah-tengah sawah padi yang dikelilingi oleh gunung dan haiwan termasuk ayam, lembu dan kerbau.

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

10 penginapan bajet dan murah sekitar Pulau Langkawi bawah RM100.

Ambong Ambong Resort Luxury Tengah Hutan Belantara

Ambong Ambong merupakan sebuah resort luxuryt sesuai untuk merehatkan minda dan lari dari riuh rendah dan hingar bingar kota, resort peribadi yang sungguh mempersonakan.

The Gemalai Village Resort Perkampungan Di Tengah Sawah Bendang

Kalau bosan asyik duk hotel dan swimming pool jer, boleh tukar angin menginap di The Gemalai Village, resort perkampungan di tengah-tengah sawah padi.

Alamanda Markisa Villa Rehatkan Minda Dari Kesibukan Kota

Kalau nak menenangkan fikiran dari kecamukan kota, bolehlah datang memanjakan diri di Alamanda Markisa Villa yang ada infiniti pool yang cantik.

Suasana Damai di Tuba Beach Resort

Suasana damai dan permandangan menakjubkan di Tuba Beach Resort Langkawi.

Bercuti Dengan Penerbangan PERCUMA Bila Menempah Pakej Bersama Expedia

Bercuti Dengan Penerbangan PERCUMA Bila Menempah Pakej Bersama Expedia

ARTIKEL TERKINI