Friday - 02 December 2022 - 4:08 pm
Utama Tag Langkawi

Tag: Langkawi

Tempat Makan Menarik Sekitar Langkawi

Tempat makan menarik dan sedap sekitar Langkawi.

The Royale Chenang, Resort Kecil Penuh Daya Tarikan

The Royale Chenang merupakan sebuah resort yang agak baru di Pulau Langkawi. Resort ni cuma 2.5km dari Pantai Chenang.

The Daun Resort, Terasa Macam Balik Kampung Sendiri

The Daun merupakan satu resort yang agak femes di Langkawi. Kedudukan nya yang cuma 1km dari Pantai Cenang memang strategik.

Camar Resort, Ideal Untuk Mencari Ketenangan

Camar Resort di Pulau Langkawi ni terletak di bahagian pantai yang terlindung. Resort menghadap pantai, sesuai untuk menenangkan fikiran.

Temple Tree Resort, bagai Berada di Zaman Tanah Melayu Dahulu Kala

Temple Tree Resort di tengah Pulau Langkawi ni akan memberikan pengalaman unik buat anda. Tradisional tapi moden, resort ni memang cantik.

La Villa Langkawi, Villa Penuh Privasi Dengan Swimming Pool Eksklusif

La Villa Langkawi merupakan satu villa mewah yang sangat privasi dan eksklusif. Untuk satu pengalaman berbeza dan ikonik.

Pakej 5 Dalam 1 Adventure Xtreme Park Langkawi Combo

Anda tahu tak, kat Malaysia ni ada Skybike Adventure? Ala, yang naik basikal atas line & ambik gambar nampak macam berbasikal di langit tu!

Langkawi Lagoon Beach, Resort Terkemuka Dengan Private Beach Sendiri

Yang berkunjung ke Langkawi, salah satu agenda utamanya mestilah nak menikmati kecantikan Pantai Cenang yang menghadap laut Andaman tu kan?

Bambu Getaway Penginapan Rekabentuk Buluh Unik Menawan

Bambu Getaway menyediakan penginapan unik berstruktur buluh bambu dengan permandangan yang cantik, sesuai untuk percutian sekeluarga.

Dash Resort Langkawi Umpama Berada Di Luar Negara

Dash Resort Langkawi. Pantai depan mata. Kerusi pantai khas untuk tetamu. Pool dyang sangat besar. Bilik luas dan sarapan yang sangat sedap.

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

10 penginapan bajet dan murah sekitar Pulau Langkawi bawah RM100.

Ambong Ambong Resort Luxury Tengah Hutan Belantara

Ambong Ambong merupakan sebuah resort luxuryt sesuai untuk merehatkan minda dan lari dari riuh rendah dan hingar bingar kota, resort peribadi yang sungguh mempersonakan.

ARTIKEL TERKINI