Friday - 27 January 2023 - 1:48 pm
Utama Tag Makanan viral

Tag: makanan viral

Tamarind Springs, Makan Dalam Suasana Romantis

Tamarind Springs Restoran di Ampang ni letaknya di kejauhan & kawasan dilitupi hutan. Sangat sesuai untuk yang ingin menikmati kedamaian.

Dapur Mek Siam, Rasa Asli Makanan Thai

Dapur Mek Siam yang terletak kat Jalan Gombak ni offer makanan Thai dengan rasa yang betul-betul asli. Tak payah pergi Thailand dah gais

Nightbus 127, Restoran Bas Menggamit Nostalgia

Nightbus 127, nama yang tak asing lagi buat foodie yang yang gemarkan kelainan dan tempat unik untuk jalan-jalan cari makan.

D’Rofa Maggi Sotong Gergasi Sedap Bedooh

D'Rofa yang terkenal dengan Maggi Sotong Gergasi kat Chabang Empat, Tumpat Kelantan ni dah viral disebabkan kesedapannya.

Maggi Tiram Pok Weil Memang Cukup Padu

Kalau cakap pasal tiram ni, selalunya boleh jumpa kat hotel dan restoran eksklusif je kan? Tapi kali ni, anda boleh jumpa kat Kelantan.

Tapestry KL, Café Moden Hidang Brunch Sepanjang Hari

Tapestry KL yang terletak di tengah pusat bandar KL di Chow Kit ni wajib dikunjungi oleh breakfast lover. Memang unik sangat!

Nasi Goreng Gila Kegilaan Ramai

Kepada pencinta nasi goreng, korang kena try NasiGoreng Gila ni. Sebab apa gila? Dalam nasi goreng yang super pedas ni ada ayam,daging, udang, sotong.

ARTIKEL TERKINI