Booking.com

The Cedar Villa terletak di kawasan persendirian di atas bukit. Kiranya memang private place la yang memang seronok kalau kita berkumpul dengan keluarga atau bersama rakan-rakan.

Terdapat 8 buah bilik dilengkapi penyaman udara dengan 8 bilik air di dalam villa serba mewah ini. Mampu menempatkan antara 8-30 orang dalam satu masa.

Kolam renang yang ada di sini memang best sebab di tempat terbuka dengan pemandangan yang sangat memukau. Kalau korang datang bersama keluarga memang seronok lah berendam dalam kolam ni sebab tempat ni memang kawasan private jadi tak payah nak share-share dengan orang lain. Konsepnya HANYA KITA!! haha..syok woooo!

Suka juga dengan konsep meja makan di luar ni. BBQ area juga ada disediakan. Best sangat fefeeling makan depan kolam renang.

Antara facilities lain yang ada di sini termasuklah meja pool, karaoke dan bilik mainan kanak-kanak.

Ruangan dapur di The Cedar Villa ni memang sangat luas dan selesa. Pendek kata kelengkapan dapur di sini pun lengkap. Senang nak memasak, terasa seakan berada di dapur rumah sendiri.

Cekidot!  Pondok Pondok Ala Treehouse Ada Swimming Pool

Tapi bukan tu je..kalau korang datang ke sini, korang wajib ke Gepai Waterfalls atau Air Terjun Gepai. Terletak cuma kira-kira 4 kilometer je dari The Cedar Villa ni. Jadi kalau korang tak amik kesempatan untuk datang ke Air Terjun Gepai ni amatlah rugi! Mana tak nya..Air Terjun Gepai ni tersenarai antara 10 air terjun terbaik di negeri Perak.

The Cedar

Lokasi: Lot 1852, Jalan Paku, Kg Chang, Batang Padang, Bidor
Hubungi: 012-6839979

HOTEL RESORT HOMESTAY MURAH

Cameron Highlands

10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

Cekidot!  Vila Dalam Hutan Tengah Kota Di Sekeping Tenggiri

Lagi 10 Penginapan Murah Sekitar Cameron Highlands Bawah RM100

10 Penginapan Honeymoon Sekitar Cameron Highlands

10 Apartment Selesa Sekitar Cameron Highlands

Senarai Tempat Menarik Sekitar Cameron Highlands

Tempat Makan Menarik Sekitar Cameron Highlands


Melaka

10 Penginapan Murah Sekitar Melaka Bawah RM100

10 Homestay Dengan Swimming Pool Sekitar Melaka

Pilihan Hotel Mesra Famili Sekitar Melaka

10 Penginapan Menarik Tepi Pantai Sekitar Melaka

Senarai Tempat Menarik Sekitar Melaka

Tempat Makan Menarik Sekitar Melaka


Langkawi

10 Penginapan Murah Sekitar Pulau Langkawi Bawah RM100

Menarik Juga

10 Hotel Terapung Water Chalet Ohsem Malaysia

Lebih 30 Theme Park Seluruh Malaysia

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.