Booking.com

The Haven Resort, Tawar Pakej Manjakan Diri All-In Berbaloi.

The Haven Resort yang terletak di Ipoh, menjanjikan pengalaman percutian hijau alam semulajadi untuk anda. 5 minit dari taman tema Lost World of Tambun, menjadikan The Haven spot percutian yang paling ideal untuk seluruh keluarga. Berlatarkan bukit batu kapur berusia 280 juta tahun & gunung yang menghijau, anda memang akan terasa bagai dimanjakan bila stay kat sini.

The Haven Resort tengah mengadakan promosi pakej full-board untuk stay selama 3H2M atau 2H1M, termasuk penginapan di Lakeview Suite (menghadap tasik), makan (3 kali sehari) dan pilihan urutan spa. Lagi best, ‘late check-out’ sampai 2pm juga dibenarkan jika keadaan mengizinkan. Disamping tu, semua kemudahan boleh digunapakai oleh para tetamu seperti infinity swimming pool, gym, jacuzzi, bilik steam, dek meditasi, playground kanak-kanak, playroom, trek jogging & banyak lagi.

Jom check pakej yang ada :

  • Pakej Full-Board 2H1M (4 orang) – RM1034 (Harga asal: RM2030)
  • Pakej Full-Board 2H1M (2 orang) – RM561 (Harga asal: RM1218)
  • Pakej Spa 2H1M (2 orang – Family Lekeview Suite) – RM1067 (Harga asal: RM2080)
  • Pakej Spa 2H1M (4 orang – Family Lekeview Suite) – RM1529 (Harga asal: RM4160)
  • Pakej Spa 2H1M (2 orang – Couple Lekeview Suite) – RM649 (Harga asal: RM1380)
  • Pakej Full-Board 3H2M (2 orang) – RM990 (Harga asal: RM2436)
  • Pakej Full-Board 3H2M (4 orang) – RM1826 (Harga asal: RM4060)

Kalau diikutkan, potongan harga lebih dari 50% untuk semua pakej ni! Memang berbaloi dan menjimatkan lah. Bila lagi nak manjakan diri kat tempat ekslusif macam ni kan? Cepat grab offer ni selagi valid.

The Haven Resort

The Haven Resort

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.