Booking.com

Tiket Murah Aquaria KLCC.

Takde idea mana nak pergi time cuti especially weekend? Jom pergi Aquaria KLCC. Aquaria tengah buat offer tiket murah2 untuk pengunjung. Kalau anda ingat Aquaria ni sesuai untuk kanak-kanak saja, salah tu. Dari kanak-kanak sampailah dewasa dan yang dah berumur pun akan terkesima dengan hidupan laut kat Aquaria ni.

Aquaria KLCC berkeluasan 5600m2, menempatkan lebih dari 250 spesis haiwan darat dan laut. Semua 5000 lebih haiwan ni datang dari seluruh pelosok dunia & lawatan ke sini memang bermanfaat sebab korang akan dapat tahu serba sedikit info. Kebiasannya, untuk habiskan tour satu Aquaria, ambil masa lebih kurang 1 jam 45 minit. Jangan risau, perjalanan hanyalah satu lorong saja. Mula-mula anda akan jumpa hentian haiwan air yang boleh dipegang, macam tapak sulaiman & gamat. Pekerja kat sana pun akan bagi serba sedikit penerangan pasal haiwan-haiwan ni. Tapi tarikan utamanya mestilah terowong air yang ada travellator yang bergerak, menyebabkan kita rasa bagai berdiri ditengah-tengah lautan dalam, dikelilingi hidupan laut. Mana taknya, ikan jerung, ikan pari, penyu yang bersaiz gergasi melintas atas kepala anda je. Belum masuk beribu ikan-ikan kecik berkawanan berenang-renang tepi mata anda. Memang satu pengalaman seronok lah.Kalau nak pergi tu, jangan lupa ambik nota tentang masa-masa makanan diberikan kepada haiwan-haiwan tadi. Jadi, bolehlah anda lihat secara live macam mana mereka diberi makan kat aquarium besar ni.

Cekidot!  Windmill Premium Suites, Penginapan ‘Family Friendly’ Di Genting

Jom kita kongsi offer yang tengah On sekarang ni :

  • Tiket Masuk Dewasa : RM39 (Normal Price: RM49)
  • Tiket Masuk Kanak-Kanak (3-12 tahun) : RM29 (Normal Price: RM39)
  • Family Combo (2 Dewasa + 1 Kanak-Kanak : RM95 (Normal Price : RM137)

So, best tak idea nak bawak anak-anak & keluarga datang sini? Jom!

Tiket Murah Aquaria KLCC

 

Tiket Murah Aquaria KLCC

Link Penginapan Travel Murah

CAMERON HIGHLANDS

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 1)

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100 (Part 2)

💥 Penginapan Apartment

💥 Penginapan Mewah / Honeymoon

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

MELAKA

💥 Penginapan Bajet Bawah RM100

💥 Penginapan Homestay Sekeluarga

💥 Penginapan Hotel Mesra Famili

💥 Penginapan Tepi Pantai

💥 Hotspot Menarik Untuk Dilawati

💥 Tempat Makan Sedap

TEMPAT LAIN

💥 Penginapan Bajet LANGKAWI

💥 Penginapan Bajet PORT DICKSON

💥 Penginapan Bajet PENANG

💥 Resort Menarik CHERATING

💥 Resort Menarik PULAU PANGKOR

💥 Water Chalet Di Malaysia

💥 Theme Park Di Malaysia

Cekidot!  Nouri Glass Villa, Destinasi Staycation Mewah Ada Private Swimming Pool

IKUT NEGERI

💥 Kedah

💥 Perak

💥 Selangor

💥 Penang

💥 Negeri Sembilan

💥 Melaka

💥 Johor

💥 Pahang

💥 Terengganu

💥 Kelantan

KOMEN FACEBOOK

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.